tirsdag 14. februar 2012

Muttevalp, endelig!

Nå blir det heldigvis, og desverre for noen, slutt på å produsere luer og klær i et dyrefritt hjem :) Røykfritt står fortsatt ved lag!
Rundt påsketider kommer en etterlengtet "liten" muttefrøken endelig til oss, og jeg gleder meg som en liten unge! Jentene ble helt i hundre da de fikk den gode nyheten :)
Har ventet en stund på denne lille frøkna, og det betyr utrolig mye for meg at vi nå skal få oss hund igjen! Jeg har gått med "hundeabstinenser" i flere år nå, så dette blir stort!

Foreløpig er navnet på frøkna "Dakota" som betyr venn, våpenfelle på Lakhotafolkets språk. Lakhota er et indianfolk i Nordamerika og tilhører Sioux-familien. Det er oppdretter som har kommet på navnet, og selve navnet og betydningen overgår de navneforslag vi selv har ;) Godt mulig vi beholder det navnet, men vi trenger litt betenkningstid.

Akkurat nå er Dakota i underkant av 2 kg, blir spennende å se hvor stor hun er når hun kommer til oss om noen uker ;)

Oh, lykke!

torsdag 9. februar 2012

Fleecekjole til minstesøsselura mi

Da har jeg endelig blitt ferdig med fleecekjolen til minstesøsselura mi :)
Måtte prøve noe nytt, og tester selvsagt dette ut på familien først.
Hun skal jo selvsagt få betale en stiv pris for mitt kunstverk (ha ha ha), men jeg håper hun blir fornøyd i alle fall.
En del pirk, spesielt med hjerter og kant på hette. Og en del som kunne ha vært gjort mye enklere, og sikkert finere også, med en overlook-maskin. Den står på ønskelista sammen med så mye annet som hadde vært kjekt å ha ;)
Fargene er mørk flaskegrønn som hovedfarge og lime som kontrastfarge, tråden ble lime med gullskimmer. Ble faktisk veldig fint sammen.
Og den måtte selvsagt være med alvehette ;)